איטליז אוריה

מפעל הבשרים אוריה
בשר טרי, נקי, מקוצב וכשר — מהמפעל ועד לאטליז
בשנת 2012 הקמנו בקריית חיים את "מפעל הבשרים אוריה". החזון שלנו הוא לספק לאוהבי הבשר בישראל מוצרי פרימיום, בלי חומרים משמרים וצבעי מאכל — 100% בשר טרי, טעים ונקי!
אנחנו משתתפים בכל התהליך שעובר הנתח עד שהוא מגיע אליכם לצלחת: מתנאי הגידול והתזונה, דרך בחירת הנתחים המובחרים ביותר, ועד להמלצה על מה הכי יתאים לארוחה הבאה שלכם.
יישון בשר
אחנו מאמינים שהבשר הטוב ביותר — הוא בשר שהתיישן לשלמות — בגלל זה אנחנו לוקחים את הזמן כדי ליישן נתחים מובחרים. ובזכות תהליך היישון המוקפד שלנו — הבשר הופך לרך במיוחד ובעל טעם עשיר. ולא רק שלבשר מיושן יש טעם עשיר ועז יותר, אלא שהוא גם הרבה יותר עסיסי. האנזימים של תהליך היישון מרככים את הבשר באופן טבעי, כך שמקבלים בשר רך, עם טעם ייחודי ויוצא דופן.

בשר מקומי כחול לבן
אנחנו לא רק מוכרים בשר, אנחנו מציעים לכם חוויה.
אנחנו גאים במיוחד במחלקת הבשר המקומי שלנו: בקר שגדל כאן בישראל, עגלות ופרות בוגרות, טלה אסף מרינו, פרת הולשטיין כחול לבן ועוד. אנחנו תומכים בחקלאות מקומית ובמגדלי בשר ישראליים, שדואגים לתת את התנאים הטובים ביותר לחיות המשק, ומרגישים את זה בכל ביס.
הבחירה של אוהבי הבשר
אנחנו מתחייבים לספק לכם את הבשר הטוב ביותר שאפשר.
זו הסיבה שכל הבשר שלנו מגיע ישירות מהמפעל שלנו בקריית חיים. אנחנו "האמא והאבא" של הבשר שלנו — אנחנו יודעים איך הוא גדל, מה הוא אוכל, ואף פעם לא מתפשרים על שום שלב בתהליך.
ההשקעה הזו נועדה להבטיח שהבשר עומד בסטנדרטים הגבוהים שהצבנו לעצמנו — כי אנחנו מספקים בשר למאות לקוחות מדי יום. בנוסף, הקצבים שלנו הם מהטובים בישראל, ככה שאתם יכולים להיות בטוחים שאתם מקבלים את מוצרי הבשר האיכותיים ביותר שיש.
בקצביה קיימים כל סוגי הכשרויות: כשר רבנות, חלק, בית יוסף, בד"ץ עטרה.
נתחים מקומיים כחול לבן
צוות מקצועי, מנוסה ושירותי
בשר טרי, נקי, מקוצב וכשר
מה מספרים עלינו
אלופים בשרות ואכות
מחירים מצויינים
ממליץ בחום

שאלות נפוצות